DT News - Bulgaria - DTI Media Lounge посрещна лидерите в денталната индустрия на IDS 2017

Search Dental Tribune

DTI Media Lounge посрещна лидерите в денталната индустрия на IDS 2017

Media Lounge е впечатляващ дизайнeрски салон, в който се поднасят интернационални ястия, приготвени от топ майстор-готвач. (Снимка: Robert Strehler)

чт. 13 април 2017

запази

Тазгодишното издание на Международното дентално шоу IDS 2017, което се проведе от 21 до 25 март, беше изключително впечатляващо в много отношения. Сред най-горещите точки в изложбеното пространство беше и т. нар. Media Lounge – щандът на Dental Tribune International (DTI) и немския лицензиант OEMUS MEDIA. Дизайнерският салон предостави на лидерите на глобалния дентален пазар пространство от 230 m2, където да релаксират и проведат своите бизнес срещи.

С уникалната си дизайнерска концепция, която се променя на всеки две години, Media Lounge е своеобразен оазис по време на натоварената седмица в Кьолн. Достъпът се осъществява чрез персонализирани покани, които членовете на денталната индустрия получават непосредствено преди началото на изложението. В Media Lounge се предлагат превъзходни à la carte ястия, както и кафе и други напитки, приготвени от кулинарен екип от световна класа.

По традиция DTI е домакин на различни тематични коктейли във всеки ден на IDS. Всеки, получил покана за специални вечери, има изключителната възможност да се информира за най-актуалното от международните пазари директно от лидери в денталната индустрия.

На 21 март бе организирана Руска вечер в сътрудничество с медийния партньор на DTI DENTALEXPO. Втората вечер бе посветена на Бразилия, а на следващата вечер – на CHANNEL 3, лидери на мнение от 15 страни проведоха своята ежегодна среща, по време на която бяха връчени вторите годишни награди P-I Brånemark. CHANNEL 3 Night бе последвана от ирански коктейл, съорганизиран с местния партньор на DTI в Иран. Вечерта на 25 март денталната компания Kulzer бе домакин на информационна среща за студенти по дентална медицина относно dentXperts, кариерният клуб на Kulzer за студенти по дентална медицина, млади дентални асистенти и зъболекари, на които им предстои да отворят първата си частна практика. На гостите бяха сервирани традиционни ястия и напитки, съответстващи на темата на вечерта.

В Media Lounge се помещаваше и напълно оборудван редакционен офис, където редактори, графични дизайнери и видео специалисти отразяваха случващото се по време на изложението. Резултатът бяха шестте ежедневни издания на официалния вестник на изложението today, в който се публикуваха новини за продукти, интервюта и новости от предходния изложбен ден. Повече от 30 хостеси, разпространяваха над 10 000 броя дневно сред близо 155 000 посетители на изложението. Освен това онлайн екипът на издателството информираше читателите за IDS чрез електронни бюлетини, изпращани по няколко пъти на ден.

За първи път в историята на участието си в IDS DTI организира и лекционно пространство на своя щанд. От 22 до 24 март посетителите на изложението имаха възможност да присъстват на 30-минутни презентации от зъболекари, разработчици на продукти, дентални експерти и други представители на световната дентална индустрия. Интерактивните лекциите се провеждаха на всеки час и се предаваха на живо онлайн.

Тук можете да прочетете още за IDS 2017.

To post a reply please login or register
advertisement
advertisement