Dental Tribune Bulgaria

Straumann представи youTooth – мястото, което всеки зъболекар трябва да посети

By Straumann
December 20, 2019

Базел, Швейцария: Straumann представи youTooth – онлайн канал, който „свързва денталните професионалисти“. Платформата предоставя ценна информация, която зъболекарите могат да прегледат от своя телефон. Тя вплита новости от денталната индустрия и образователно мултимедийно съдържание в един иновативен онлайн портал.

Модерната дентална медицина е в процес на постоянно и бързо развитие. Поради тази причина Straumann подобрява комуникацията с денталните професионалисти, като непрекъснато им предоставя необходимата информация, за да са в крак с последните нововъведения в сферата на възстановителната, превантивната и естетичната дентална медицина. Новият портал дава достъп до практически насочена информация във вид на новини от индустрията, доклади на клинични случаи, научни данни, както и видеоръководства и други образователни мултимедийни материали. Платформата е допълнително подобрена благодарение на активното сътрудничество с водещи лидери на мнение в денталната медицина. YouTooth предлага много повече от съдържание, свързано само с продуктите на Straumann. Напротив, платформата предоставя на денталните професионалисти решения на предизвикателствата, с които те се сблъскват днес в областта на естетиката, здравето, бизнес развитието и още много други теми.  

Клинични, образователни и научни материали на високо ниво, достъпни от всяко устройство 

YouTooth има за цел да се превърне в мястото, което всеки зъболекар трябва да посети, там, където водещи лидери на мнение пишат историята на модерната дентална медицина чрез дискутиране на тенденциите и предизвикателствата, където също така обменят клиничен, научен и технически опит със своите колеги от целия свят.

„Буквално всеки дентален професионалист разполага със смартфон, който активно използва за моментален достъп до информация и образователни материали“, акцентира Dominik Schneider, ръководител на отдела по дигитален маркетинг към Straumann. „Чрез youTooth ние искаме да направим ценната информация леснодостъпна и възможно най-лека за възприемане – по всяко време, във всеки формат и размер“, добавя той. 

Улавя водещите тенденции в модерната дентална медицина 

Някои от темите, които ще бъдат представени, ще разглеждат иновативни лечебни възможности, които да откроят лекарите по дентална медицина от конкуренцията. Те могат да включват стратегии за постигане на отлични резултати чрез уникални имедиатни решения за изцяло обеззъбени пациенти, насоки в превантивната дентална медицина, естетиката, образованието и комфорта на пациента. Други теми ще представят начини за подобряване на сътрудничеството от страна на пациента и за лечение на пациенти със специални нужди.    

Straumann е надежден източник на клинични, образователни и научни материали и новата платформа само ще затвърди репутацията на компанията. 

Повече информация можете да откриете на www.youtooth.com. Денталните професионалисти, които биха искали да се присъединят към youTooth обществото, могат да го направят на www.straumann.com/en/discover/youtooth/subscribe.

Comments are closed here.

© 2021 - All rights reserved - Dental Tribune International