Обявени са уъркшоповете на ROOTS SUMMIT 2018

Search Dental Tribune

Обявени са уъркшоповете на ROOTS SUMMIT 2018

Специалистите по дентална медицина са поканени да се присъединят към практическите семинари на ROOTS SUMMIT в компанията на майсторите на ендодонтията, сред които (отляво) д-р Walter Vargas, д-р Stephen Buchanan и проф. Roeland De Moor. (Изображнеие: Dental Tribune International)
Dental Tribune International

Dental Tribune International

чт. 1 февруари 2018

запази

Тазгодишното издание на дългоочаквания ендодонтски форум ROOTS SUMMIT ще се проведе от 28 юни до 1 юли в германската столица Берлин. Наскоро организаторите обявиха програмата за практическите курсове, които ще се състоят в рамките на събитието. Сесиите ще бъдат водени от международно признати специалисти в областта и ще се проведат на 28 юни.

90-минутните уъркшопове ще бъдат спонсорирани от водещи доставчици на продукти и услуги за денталната медицина, сред които Meta Biomed, Dental Engineering Laboratories, KaVo Kerr, COLTENE и FKG Dentaire (пълния списък със спонсори вижте тук). Двадесет лектори вече са потвърдили участието си. Сред тях са д-р Stephen Buchanan, д-р Mario Zuolo, д-р Walter Vargas, д-р Beatriz Del Valle и д-р Klaus Lauterbach. Д-р Buchanan, който е световноизвестен със своите патентовани дентални инструменти и техники, ще запознае участниците с най-съвременните ендодонтски процедури, концепции за достъп, оформяне, иригация и 3D обтуриране.

ROOTS SUMMIT – водещият дискусионен форум в сферата на ендодонтията, отново се организира в сътрудничество с Dental Tribune International. Повече информация можете да получите на официалния сайт на събитието: www.roots-summit.com.

Можете да се регистрирате за практическите сесии и лекционната част на адрес www.roots-summit.com/register/. Броят на участниците във всеки уъркшоп е ограничен до 24-ма души, като сесиите ще се проведат в пет напълно оборудвани учебни кабинета.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

advertisement
advertisement