DT News - Bulgaria - Отворена е регистрацията на абстракти за Световния дентален конгрес на FDI 2023

Search Dental Tribune

Отворена е регистрацията на абстракти за Световния дентален конгрес на FDI 2023

Желаещите да представят орални презентации и постери по време на Световния дентален конгрес на FDI 2023 могат да подадат абстрактите до началото на април. (Снимка: Abscent Vector/Shutterstock)

чт. 9 февруари 2023

запази

Женева, Швейцария: Световният дентален конгрес 2023, организиран от Световната дентална федерация (FDI) в партньорство с Австралийската дентална асоциация, е насрочен за 24 до 27 септември в Сидни, Австралия. Тези, които биха искали да презентират своя труд по време на събитието, могат да подадат абстрактите онлайн до 3 април.

Авторите могат да изпратят абстрактите за кратка орална презентация или постер, като те трябва да бъдат на английски. Ще бъдат одобрявани регистрации само на оригинални изследвания или доклади на клинични случаи в следните категории: обща дентална медицина, превантивна дентална медицина, дентални лечения и възстановителна дентална медицина и орална хирургия, лекарства и рак. Авторите, чиито абстракти бъдат одобрени, ще имат възможността да презентират работата си пред водещи фигури в денталния бранш и представители на индустрията. 

Инструкциите за изготвянето на абстрактите можете да намерите тук. Те трябва да бъдат подадени през онлайн портала за регистрация на абстракти.

Световният дентален конгрес на FDI се завръща отново като присъствено събитие след пауза от четири години. 

Етикети:
To post a reply please login or register
advertisement
advertisement