Dental Tribune Bulgaria

IDS 2021 ще бъде едно безопасно и успешно събитие, казват организаторите

By Jeremy Booth, DTI
May 14, 2020

КЬОЛН, Германия: 39-ото издание на Международното дентално изложение (IDS) ще се проведе следващата година от 9 до 13 март в Кьолн. Организаторите казват, че събитието ще отбележи началото на правенето на бизнес в един нов свят, който ще се ръководи от по-голяма информираност относно личното здраве и където стойността на денталната медицина и оралното здраве ще бъде преоценена от световните икономики.

Съобщението идва от организаторите Mark Stephen Pace, председател на борда на Асоциацията на немската дентална индустрия (VDDI), и Oliver Frese, главен административен директор на Koelnmesse. То бе приветствано от международната дентална индустрия, чийто календар със събития за 2020-а е празен заради пандемията от SARS-CoV-2. 

IDS е водещият в света дентален търговски панаир, а Pace и Frese наблягат на важността от изложбени събития, които ще променят облика на денталната индустрия в ерата след COVID-19. „Производството, логистиката, дистрибуцията и комуникацията ще се променят; мрежата от заинтересовани страни, които да задействат отново икономическите връзки и да поставят началото на нов бизнес, ще бъде по-важна от всякога. От голямо значение е всички участници на пазара да започнат активна подготовка за това още отсега“, твърдят те. 

„Вярваме силно, че заедно можем отново да превърнем IDS в едно успешно събитие“ – Mark Stephen Pace, председател, VDDI, и Oliver Frese, главен административен директор, Koelnmesse

Pace и Frese заявяват уверено, че могат да организират едно успешно събитие през 2021 г. и че здравето на всички участници и гости ще бъде основен приоритет на организаторите. „Именно затова работим заедно с всички международни, национални и регионални организации и органи, занимаващи се с поставянето, следенето и спазването на здравни стандарти [...] Благодарим ви за доверието, което имате в нас, по време на тези трудни времена. Вярваме силно, че заедно можем отново да превърнем IDS в едно успешно събитие“, поясняват те.

 Денталните компании не позволиха на пандемията да им попречи да се регистрират за събитието. Pace и Frese споделят, че всекидневно идват нови регистрации и че това е потвърждение на издръжливостта и оптимизма на денталната индустрия. 

 IDS се провежда два пъти годишно в оживения град Кьолн в Западна Германия и се организира от предприемаческия сектор на VDDI, Обществото за развиване на денталната индустрия (GFDI) и Koelnmesse. 

На IDS през 2019  г. имаше повече от 2300 изложения, над 170 000 m2 изложбена площ, както и 160 000 посетители от 166 страни. 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

© 2021 - All rights reserved - Dental Tribune International